BDS Serviceverkstad och bilverkstad i Henån

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service nedan och få priset direkt. Välkommen in till oss – Vi tar hand om din bil.

Bilverkstad Med DropIn i Henån

Bilverkstad med Dropin / snabbservice ? Har du ett mindre problem och behöver snabb hjälp av erfarna bilmekaniker? Vill du slippa boka tid?

Boka Service

Boka tid

Här kan du beräkna pris och boka tid hos oss. Välkommen till din BDS bilverkstad. 

Boka tid

Bilverkstad

Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte, bromsbyte, strålkastarbyte och byte av avgassystem till stora reparationer.

Bilservice

Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga.

Däckverkstad

Låt oss hjälpa dig med däckbyten, däckhotell och nödvänding service samt tvätt. Med hjälp av oss sparar du tid och får välmående däck.

Ekliden 425, HENÅN, Västra Götalands Län 473 96

mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

info@ekliden.nu

Eklidens Motorservice  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Eklidens Motorservice aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Eklidens Motorservice.