BDS bilverkstad i Henån - just nu kampanj!

Erbjudandet gäller en begränsad tid. Vi är en märkesoberoende bilverkstad och hjälper dig med din bil vid problem eller serviceintervaller, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service nedan och få priset direkt. Välkommen in till oss – Vi tar hand om din bil - Gratis prisförfrågan

BDS Bilservice på Orust - Ekliden

Bilverkstad med originaldelar eller motsvarande kvalite! Har du ett mindre problem och behöver snabb hjälp av erfarna bilmekaniker? Välkomna att titta förbi! - Boka tid online

BDS Bilverkstad Med DropIn i Henån

Bilverkstad med Dropin / snabbservice ? Har du ett mindre problem och behöver snabb hjälp av erfarna bilmekaniker? Välkomna att titta förbi! - DROPIN

Släpvagnsservice på Orust

Hör av dig till oss idag för reparation och service av din släpvagn, släpkärra, trailer, hästtransport, båtkärra, biltransport eller husvagn! Boka släpservice hos Ekliden

Boka Service

Boka tid

Här kan du beräkna pris och boka tid hos oss. Välkommen till din BDS bilverkstad. 

0304-30368 Prisförfrågan bilverkstad

Bilreparationer Henån

2a på besiktningen? behöver du hjälp? Vi kan hjälpa dig med allt från lampbyte, batteribyte, bromsservice, kamremsbyte och felsökning bilfel till ännu större reparationer.

BDS Bilservice Orust

Servicen enligt bilfabrikantens rekommendationer utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Olja+filter byten.

Byte olja + filter 1995 kr

Boka byte olja och filter, behöver du byta olja och filter på din bil kan du vända dig till oss, är det dags eller är du bara rädd om bilen och vill göra ett mellanbyte. vi hjälper dig hålla din bil i bästa skick.

DropIn bilverkstad

Få snabb service på Drop In vardagar 08.00-17.00: Lampbyten, torkarblad, diagnos, elfel, bromsar, läckage, punktering.

Däckverkstad

Från nya däck till punkteringslagningar och säsongsskiften – vår däckverkstad erbjuder pålitlig expertis för att hålla dig på vägen året runt.

Byta Bilbatteri

Dåligt bilbatteriSnabbt och smidigt batteribyte – låt oss hålla din bil igång! Batteribyte bil fr. 497 kr + batteri. Monteringen och synking i Henån.

undefined

Montera extraljus/ledramp

Montera extraljus - Välj högkvalitativa extraljus och LED-rampar som förbättrar sikten och synligheten avsevärt!

Motorvärmare - Monterat

Motorvärmare med 5-års garanti. Ekliden erbjuder monterat & Klart av motorvärmare och kupévärmare från välkända DEFA.

Eftermontera dragkrok

Dragkrokar och elsatser. Om du vill eftermontera en dragkrok i Henån, Orust med omnejd, är det enkelt att boka tid online.

ATV verkstad Henån

När din ATV behöver service, reparation eller försäkringsåtgärder, tveka inte att kontakta oss. Vi är din pålitliga partner för allt som rör fyrhjulingar här i Henån på Orust.

undefined

Mopedverkstad henån - Orust

Kontakta vår servicerådgivare Ewa på Ekliden. Vår verkstad är belägen i Henån/Orust, och vi är specialiserade på att erbjuda omfattande service för mopeder. Öppet måndag till fredag.

Hjälp Direkt

Fick hjälp på direkten!

Horst - 18/09/2019

Mycket bra service

Mycket bra service!

Emil - 04/09/2019

Kunnig personal

Bra service och kunnig personal

Mattias - 06/10/2015

Vi uppskattar era åsikter

För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker därför värdesätter vi era tankar väldigt högt.

Lämna gärna en recension

Lämna en Recension

Behöver du hjälp med din bil?

Ring 0304 - 303 68 eller boka online - Vi förstår bilar. Erfaren bilverkstad. Bilreparationer till fast pris på en bilverkstad i Henån