BDS Serviceverkstad och bilverkstad i Henån

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service nedan och få priset direkt. Välkommen in till oss – Vi tar hand om din bil.

BDS Bilverkstad Med DropIn i Henån

Bilverkstad med Dropin / snabbservice ? Har du ett mindre problem och behöver snabb hjälp av erfarna bilmekaniker? Vill du slippa boka tid?

Boka Service

Boka tid

Här kan du beräkna pris och boka tid hos oss. Välkommen till din BDS bilverkstad. 

Boka tid

BDS Bilverkstad Henån

Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte, bromsbyte, strålkastarbyte och byte av avgassystem till stora reparationer.

BDS Bilservice Orust

Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga.

BDS Däckverkstad Henån

Låt oss hjälpa dig med däckbyten, däckhotell och nödvänding service samt tvätt. Med hjälp av oss sparar du tid och får välmående däck.

FRÅGA TILL VERKSTAD? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI INOM KORT

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag och återkopplar under våra öppettider.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Eklidens Motorservice att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.