Bilreparationer i Henån på Orust - Eklidens/BDS

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service. Med det menar vi att vi tar emot och servar alla bilmärken och modeller. Hos oss får du alltid  2 års garanti på delar och arbete som vi utför. Du är alltid välkommen att höra av dig, läs mer om vad vi kan erbjuda nedan. Vi har mer än 60 års erfarnhet av branschen.

 

Vi hjälper dig med din bil. Volvo Verkstad, Saab verkstad ,BMW verkstad ,Ford verkstad ,Audi verkstad ,VW verkstad ,Toyota verkstad ,Skoda verkstad mfl. på Orust & Tjörn.

Boka tid för ditt fordon

Här kan du beräkna pris och boka tid hos oss. Vi är en auktoriserad BDS bilverkstad. 

0304-30368 Prisförfrågan bilverkstad

 Lyser varningslampa rött?

Stäng av motorn direkt och kontakta oss, 0304-303 68

Bilreperation & hjälp med ombesiktning

Som en märkesoberoende bilverkstad utför bilservice och reparationer på alla bilmärken. Vi använder oss alltid av den senaste diagnostikutrustning från världsledande tillverkare.

Skall du besiktiga bilen?Har du fått anmärkningar efter besikningen? Vi hjälper dig lösa problemen som hittats. Efter att vi rättat de fel som markerats kan vi hjälpa till med ombesiktning, behöver du hjälp att få bilen till verkstaden. Vi har en lösning på det oxå. Välkomna till Ekliden.

Byte av bromsar

Upplever du att bilen inte beter sig som den ska? Hör du ett skrapande ljud, upplever du bromsarna som mjuka, bromsar dåligt eller ligger på? Oftast kan vi lösa problemet med att smörja eller byta bromsklossarna. Behöver vi så kan vi byta bromsskivor, bromsbelägg och / eller bromsbackar. Inget jobb är för stort eller för litet. 

Ac -reperationer

Fungerar inte klimatanläggningen som den ska i din bil? Låter den konstigt? Får du ingen kyla? Kontakta oss så felsöker vi och reparerar felet. Oftast behöver man bara fylla på gas i klimatanläggninen. Behöver vi ersätta något som är trasigt så ser vi till att använda reservdelar av hög kvalitet.

DIAGNOS & FELSÖKNING 

Krånglar din bil?  lyser en lampa felaktigt som du behöver hjälp med? Skramlar eller gnisslar det? Vi erbjuder hjälp med felsökning, diagnos och felkodsavläsning. Allt från DIAGNOS/FELKODSAVLÄSNING till FELSÖKNING. Våra erfarna bilmekaniker hjälper dig.

Kamremsbyte Henån - prisförfrågan HÄR

Hos oss är det alltid en utbildad mekaniker som ser över och byter din kamrem. Bilens kamrem ser till att ventilerna i topplocket fungerar. Om kamremmen är sliten så kan det sluta i en omfattande och dyr motorreparation.

Eftermonterin Dragkrok - prisförfrågan HÄR

Vi erbjuder fackmannamässig montering av dragkrok. Vi utför även dragkroksmontering till lätta lastbilar och även husbilar. 

Några av våra varumärken som vi reparerar

 

Volvo Verkstad, Saab verkstad ,BMW verkstad ,Ford verkstad ,Audi verkstad ,VW verkstad ,Toyota verkstad ,Skoda verkstad mfl

Behöver du hjälp med din bil?

Ring 0304 - 303 68 eller boka online - Vi förstår bilar. Erfaren bilverkstad. Bilreparationer till fast pris på en bilverkstad i Henån