Skogs- & Trädgårdsmaskiner  i Henån - Ekliden

Alla märken -  service & rep av maskiner i Henån - boka tid och serva din motorsåg, gräsklippare, robotgräsklippare mm i vår serviceverkstad hos Ekliden i Henån. Prisförfrågan

Auktoriserad återförsäljare av STIHL & STIGA

Välkomna till vår butik i Henån. Vi är återförsäljare av två kvalitetsmärken inom skog- och trädgårdsmaskiner, Stihl och Stiga. Vi erbjuder allt från traktorer, gräsklippare, motorsågar, röjsågar till robotgräsklippare i Henån. Man kan säga allt för trädgård och skog, både för professionell användning och privat hushåll. Vi utför även service på era maskiner. Om det är något som inte fungerar som det ska eller har gått sönder, kontakta oss. Hos oss hittar du även reservdelar och tillbehör till Stihl och Stiga. Vi kan också beställa för övriga fabrikat såsom Husqvarna, Bosch, Gardena, Klippo med mera.

Service & reperationer skogs- & trädgårdsmaskiner

Välkomna till vår verkstad i Henån. Vi är auktoriserad serviceverkstad för två kvalitetsmärken inom skog- och trädgårdsmaskiner, Stihl och Stiga, men utför service och reparationer på alla fabrikat. Vi erbjuder allt från traktorer, gräsklippare, motorsågar och röjsågar till robotgräsklippare i Henån. Vi har produkter för både professionell användning och privata hushåll. Om något inte fungerar som det ska eller har gått sönder på era maskiner, tveka inte att kontakta oss för service. Hos oss hittar du även reservdelar och tillbehör till Stihl och Stiga. Vi kan också beställa delar för andra fabrikat såsom Husqvarna, Bosch, Gardena, Klippo med mera.

Service & reparation

Vi säkrar utrustning efter behov och ser till att du alltid kan vara förberedd och göra ett bra jobb både på jobbet och hemmavid.

Prisförfrågan service skog & trädgård undefined

Vårt utbud av Stihl

Service eller fixa trädgården med STIHL. Vi har produkterna, testvinnarna, nyheterna och inspirationen för att du ska lyckas med gräsmattan, häcken och mycket mer.

Vårt utbud av Stiga

Service eller upptäck hela utbudet av STIGAs produkter för trädgården: traktorer, gräsklippare, motorsågar, och robotgräsklippare, både för professionell användning och privat hushåll

Hjälp Direkt

Fick hjälp på direkten!

Horst - 18/09/2019

Mycket bra service

Mycket bra service!

Emil - 04/09/2019

Kunnig personal

Bra service och kunnig personal

Mattias - 06/10/2015

Vi uppskattar era åsikter

För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker därför värdesätter vi era tankar väldigt högt.

Lämna gärna en recension

Lämna en Recension