Däckverkstad i Henån med däckhotell

Vårt mål är att du som bilägare ska kunna slappna av och känna att bilden du kör är säker och fungerar som den ska. Däcken på bilen är en viktig del till ett säkert körande. Låt oss ta hand om din bils däck, så ser vi till att dom ufyller alla krav för att möta årets alla säsonger. Funderar du på att byta däck så hjälper vi självklart till att välja rätt typ av däck som passar just dig.

Boka tid

Här kan du beräkna pris och boka tid hos oss. Välkommen till din BDS Verkstad.

Boka tid

Dags för bilservice? Välkommen till oss

Boka online eller ring direkt till verkstaden 0304-303 68

Professionellt utförd däckkontroll

Vad varje utfört däckarbete så kontrollerar vi däcken kondition. Det vi tittar  på är mönsterdjup, slitage och ålder. Om däcken är slitna och måste bytas meddelar vi självklart dig.

Hjulskifte

När det börjar bli dags för byte av däck på din bil, bokar du lätt en tid hos oss oavsett om det gäller vinter- eller sommardäck. Var ute i god tid om du vet att du har ont on tid. Det är alltid många som kommer på att däcken måste bytas i sista sekund. 

Tvätt och rengöring

För att få ut så mycket som möjligt av dina däck är det viktigt att de hålls rena från lösningsmedel och smuts. Mot ett pristillägg rengör vi däck och fälgar i vår miljövänliga däcktvätt.

Bilservice

På Eklidens Motorservice följer vi din bilfabrikants rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll. Vi ser till att  din bil och utrustning får den bästa service efter bilens aktuella serviceintervall enligt km.

Mer om Bilservice

Bilverkstad

Du som har en nyare bil kan serva den hos oss med bibehållen nybilsgaranti.

Mer om Bilverkstad

DÄCKFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag under våra öppettider.