Bromsservice i Henån - Ekliden

Billig och proffsig bromsservice i Henån/ Orust. Lånebil 300 kr/dygn. Välkommen till Eklidens - boka tid och serva bromsarna hos BDS bilverkstad i Henån. Bromsar, bromsok och bromsbelägg.

Bromsservice Henån!

Söker ni en pålitlig bilverkstad för bromsservice i Henån? Vi på BDS bilverkstad är experter på att utföra service till förmånliga priser och med snabba ledtider. Att genomföra bromsservice i tid är av största vikt för att undvika kostsamma bromsproblem senare. Vårt erfarna team står redo att hjälpa er med ett prisvärt och effektivt kontroll & service på dina bromsar, vilket är en kostnadseffektiv investering jämfört med att låta bromsklossar & skivor gå slut på grund av att man drar ut på tiden.

Vad kostar det att byta bromsar?

Priserna för bromsbyte varierar beroende på bilmodell, men vi erbjuder konkurrenskraftiga och förmånliga priser oavsett om du äger en ny Volvo V90 eller en äldre bil. Kontakta oss gärna för att få en offert och ta reda på kostnaden för att byta bromsar på just din bil.

Gratis prisförfrågan

Vi byter bromsar på de flesta bilarna

Vi erbjuder bromsbyte för alla bilfabrikat, inklusive: Audi, Volvo, Mercedes, Volkswagen, Ford, Fiat, Skoda, SAAB, Renault, Peugeot, BMW, Toyota, Mazda, Nissan, Kia, Hyundai, Mini, Mitsubishi, Opel och importbilar. Välkomna till BDS bilverkstad med era prisförfrågningar och tidsbokningar.

Gratis prisförfrågan

Hjälp Direkt

Fick hjälp på direkten!

Horst - 18/09/2019

Mycket bra service

Mycket bra service!

Emil - 04/09/2019

Kunnig personal

Bra service och kunnig personal

Mattias - 06/10/2015

Vi uppskattar era åsikter

För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker därför värdesätter vi era tankar väldigt högt.

Lämna gärna en recension

Lämna en Recension