Batteribyte bil fr. 497 kr + batteri.

Ekliden hjälper dig gärna med monteringen och synking med bilens styrning. Vi är experter på batteribyte i fordon på Orust.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund

Batteribyte i bil Henån / Orust, öppet måndag till fredag

Är du osäker på statusen på ditt bilbatteri? Vi hjälper dig konditionstesta ditt batteri och hjälper dig hitta rätt modell till din bil.

Byta bilbatteri Henån

Dags att byta billbatteri? Varnar dieselvärmaren för dåligt batteri? När din motor krånglar finns professionell hjälp på Eklidens. Vi har verktygen för att granska batteriets prestanda, oavsett om det behöver laddas eller bytas ut. Vi hjälper dig i att välja det perfekta bilbatteriet för just din bil och ditt behov.

 

Det fasta priset för bytet börjar från 497 kr, plus kostnaden för batteriet.

Byta startbatteri i husbil

Vi har rätt verktyg för att kolla upp hur ditt startbatteri mår – om det behöver laddas eller om det är dags för ett nytt. Vi lotsar dig genom att hitta det perfekta bilbatteriet för just din husbil. Kom ihåg att batterityperna inte ska blandas, eftersom de har olika inre motstånd och kräver olika laddspänning.

 

Det fasta priset för bytet börjar från 697 kr, plus kostnaden för batteriet.

Byta MC & Moped batteri

När det handlar om batterier för motorcyklar, inklusive de som används för snöskotrar, mopeder (scooters) och ATV, så är det viktigt att veta när det är dags att byta. Om din mc har svårt att starta, varnar för låg batterispänning, eller beter sig konstigt trots ett laddat batteri, kan det vara dags för ett byte.

 

Det fasta priset för bytet börjar från 497 kr, plus kostnaden för batteriet.

Kontakta oss idag : 0304-303 68