DIN STIHL & STIGA BUTIK I HENÅN

Du hittar vår butik på Orust. Öppet vardagar.

Kontakta butiken

Vårt sortiment i butiken

Butik med Stihl & Stiga arbetskläder

Vi har ett omfattande utbud av arbetskläder och skyddsutrustning från ledande varumärken som Stihl & Stiga. Vårt sortiment inkluderar hjälmar, glasögon, ögonskydd, hörselskydd, jackor, byxor, skor och mycket mer för att säkerställa din trygghet. Besök vår butik för personlig assistans och hitta det du behöver för att skydda dig på arbetsplatsen.

Kontakta oss

Stihl & Stiga Motorsåg & reservdelar

Vi erbjuder motorsågar från pålitliga varumärken som Stihl & Stiga. Vårt sortiment innefattar kraftfulla motorsågar som passar för alla ändamål, oavsett om det är arbete i skogen eller trädgården. Med en motorsåg från Stihl & Stiga kan du förvänta dig högpresterande verktyg som möter dina behov. Utforska vårt utbud för att hitta den perfekta motorsågen för dina specifika krav. här hittar du oxå kedja för din motorsåg och mkt mer.

Kontakta oss

Stihl 2T MotoMix - Alkylatbensin - Miljöbensin

Säljs i literförpackning, vår specialbensin är framtagen för högpresterande användning i både 2-takts och 4-MIX motorer. Med upp till 99% renhet* överträffar alkylatbensin vanlig bensin, vilket gör den skonsammare för människor, maskiner och miljön. Den är idealisk för olika applikationer, från gräsklippare, trimmers och motorsågar till snöslungor, båtmotorer, motorcyklar, gokarts, mopeder och snöskotrar. Vårt bränsle är utformat för de som värdesätter prestanda och samtidigt bryr sig om både användarupplevelsen och miljön.

Kontakta oss

Batterier till trädgårdsmaskiner, moped, ATV, elcykel, bil och motorcykel

Vi erbjuder ett omfattande utbud av batterier för en mängd olika ändamål. Hos oss hittar du batterier för automowers, mopeder, riders, åkgräsklippare, ATV, elcyklar, motorcyklar, bilar och mer. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig genom att ha ett brett sortiment, vilket eliminerar behovet av att besöka flera olika återförsäljare. Oavsett ditt batteribehov, är vi här för att hjälpa dig. Välkommen in till butiken för att hitta rätt batteri för dina enheter.

Kontakta oss

Försäljning, reservdelar & service av gräsklippare

När det är dags att investera i en ny gräsklippare, är Eklidens din auktoriserade återförsäljare för Stihl & Stiga gräsklippare. Båda dessa varumärken är kända som giganter och nästintill evighetsmaskiner inom området. Vår expertis sträcker sig över dessa märken, och vi kan guida dig genom de specifika fördelarna med varje alternativ. Oavsett om du väljer Stihl eller Stiga kan du lita på att du får en högkvalitativ gräsklippare som uppfyller dina behov. Besök oss för att få personlig rådgivning och välj den gräsklippare som passar bäst för dig och din trädgård.

Kontakta oss

Försäljning, reservdelar & service Automover - robotgräsklippare

Vi är stolta auktoriserade återförsäljare av Stihl & Stiga och specialiserar oss på Automowers - Robotgräsklippare. Med en robotgräsklippare tar du kontroll över trädgårdsarbetet även när energin tryter med åren eller om du helt enkelt föredrar att inte själv klippa gräset. Vårt sortiment omfattar innovativa lösningar för att underlätta trädgårdsskötsel och vi är här för att vägleda dig till det bästa valet för dina behov. Om du önskar diskutera alternativ och få personlig rådgivning, är våra säljare tillgängliga för att svara på dina frågor. Kontakta oss för att inleda en konversation och utforska hur en robotgräsklippare kan göra ditt trädgårdsarbete mer bekvämt och effektivt.

Kontakta oss

Försäljning, reservdelar & service riders - åkgräsklippare

Som auktoriserad återförsäljare av Husqvarna åkgräsklippare, erbjuder vi marknadens bästa alternativ. Dessa klippare är inte bara effektiva för att hantera stora ytor, de ger också en rolig twist till gräsklippningen. Besök vår butik och upptäck hur denna enkla leksak har utvecklats till att bli en nyckelkomponent för flexibel och bekväm gräsklippning.

 

Dessutom har vi ett varierat sortiment av begagnade åkgräsklippare från Stihl & Stiga. Dessa maskiner är noga utvalda för att erbjuda pålitlig prestanda till ett fördelaktigt pris. Vårt engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa alternativ sträcker sig över både nya och begagnade produkter. Besök oss och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta åkgräsklipparen som uppfyller dina specifika behov.

Kontakta oss

Röjsågar & reservdelar från Stihl & Stiga

Låt en kraftfull röjsåg underlätta arbetet i terräng där det är lite mer utmanande. Som auktoriserad återförsäljare av Stihl & Stiga röjsågar erbjuder vi ett sortiment som passar både husägare och yrkesutövare. Våra modeller är konstruerade för att hantera olika krävande terränger och uppgifter. Besök gärna vår butik för att få en närmare titt på vårt utbud eller kontakta oss för ytterligare information. Vi står till ditt förfogande för att guida dig till den röjsåg som bäst motsvarar dina specifika behov och ger optimal prestanda i den terräng du står inför.

Kontakta oss

Grästrimmer & reservdelar från Stihl & Stiga

Auktoriserade återförsäljare av Stihl & Stiga grästrimmers och erbjuder mångsidiga modeller som passar alla användartyper. Oavsett om du föredrar bensindrift eller batteridrift har vi alternativ som uppfyller dina önskemål. Dessutom tillhandahåller vi ett omfattande utbud av tillbehör som omvandlar din grästrimmer till en mångsidig verktygslåda, inklusive funktioner som häcksax och stångsåg. Besök vår butik för att utforska vårt sortiment och få personlig rådgivning för att hitta den perfekta grästrimmern och tillbehören som matchar dina specifika behov. Vi är här för att hjälpa dig göra ditt trädgårdsarbete mer effektivt och anpassat efter dina önskemål.

Kontakta oss