Eftermontera dragkrok i Henån

Fackmannamässig montering av fast eller avtagbar dragkrok i Henån med 2 års garanti.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund

Önskar du ett fast drag eller ett löstagbart?

Professionell monteringsservice inkluderar både dragkrokar och elsatser. Om du vill eftermontera en dragkrok i Henån, Orust med omnejd, är det enkelt att boka tid online. Använd formuläret eller kontakta oss direkt på telefonnummer 0304 - 303 68 för att göra din bokning.

 

Vilka regler gäller för dragkrok?
Ska du veta vilka regler som gäller för den tillåtna dragvikten med dragkrok på din bil, rekommenderar vi att du besöker Transportstyrelsens hemsida. Reglerna varierar beroende på bilmodell och typ av körkort. Från och med år 2013 genomgick kraven för montering och demontering av dragkrok förändringar. Registreringsbesiktningskravet för dragkrok på personbilar och lätta lastbilar avskaffades då.

 

Säkra din bil och se till att den är i toppskick genom att kombinera eftermontering av dragkrok med bilservice. Om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Henån/Orust-området, är Eklidens det perfekta valet. Vi tar hand om och reparerar de flesta bilmärken, oavsett om de är nya eller äldre. Våra verkstäder bemannas av erfarna mekaniker och biltekniker som är branschens bästa. Vi är specialiserade på att snabbt identifiera och åtgärda elfel. När du besöker BDS Bilverkstad för service eller reparation av din bil, får du alltid en garanti på minst 2 år för både reservdelar och utfört arbete.

Kontakta oss idag : 0304-303 68