Drop in bilverkstad i Henån | Snabbservice

Drop In – snabb service på vardagar 08.00-17,00

Lampbyten ( pris beroende på bilmodell)

Torkarblad

Diagnos - motorlampa lyser

Elfel - felsökning

Bromsar - oljud

Läckage

Punktering - däckreperationer

Du kan även boka tid

Här kan du beräkna pris och boka tid hos oss. Vi är en auktoriserad BDS bilverkstad. 

Boka tid

 Lyser varningslampa rött?

Stäng av motorn direkt och kontakta oss, 0304-303 68

Felsökning & Släckning av 2:or

Som en märkesoberoende bilverkstad utför bilservice och reparationer på alla bilmärken. Vi använder oss alltid av den senaste diagnostikutrustning från världsledande tillverkare.

Har du fått anmärkningar efter besikningen? Vi hjälper dig lösa problemen som hittats. Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar.

Byte av bromsar

Upplever du att bilen inte beter sig som den ska? Hör du ett skrapande ljud, upplever du bromsarna som mjuka, bromsar dåligt eller ligger på? Oftast kan vi lösa problemet med att smörja eller byta bromsklossarna. Behöver vi så kan vi byta bromsskivor, bromsbelägg och / eller bromsbackar. Inget jobb är för stort eller för litet. 

Ac -reperationer

Fungerar inte klimatanläggningen som den ska i din bil? Låter den konstigt? Får du ingen kyla? Kontakta oss så felsöker vi och reparerar felet. Oftast behöver man bara fylla på gas i klimatanläggninen. Behöver vi ersätta något som är trasigt så ser vi till att använda reservdelar av hög kvalitet.

DIAGNOS & FELSÖKNING 

Krånglar din bil?  lyser en lampa felaktigt som du behöver hjälp med? Skramlar eller gnisslar det? Vi erbjuder hjälp med felsökning, diagnos och felkodsavläsning. Allt från DIAGNOS/FELKODSAVLÄSNING till FELSÖKNING. Våra erfarna bilmekaniker hjälper dig.

Kamremsbyte

Hos oss är det alltid en utbildad mekaniker som ser över och byter din kamrem. Bilens kamrem ser till att ventilerna i topplocket fungerar. Om kamremmen är sliten så kan det sluta i en omfattande och dyr motorreparation.

Eftermontering Dragkrok

 

Vi erbjuder fackmannamässig montering av dragkrok. Vi utför även dragkroksmontering till lätta lastbilar och även husbilar. 

 

Några av våra varumärken som vi reparerar

 

Volvo Verkstad, Saab verkstad ,BMW verkstad ,Ford verkstad ,Audi verkstad ,VW verkstad ,Toyota verkstad ,Skoda verkstad mfl

FRÅGA OM VÅR DROPIN? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag under våra öppettider.