Om Eklidens Motorservice

BDS-Kortet

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service nedan och få priset direkt. Välkommen in till oss – Vi tar hand om din bil ,din gräsklippare ,din moped och mc, ja allt med motor.

 

Låt oss som BDS bilverkstad ta hand om bilen

Vi på BDS:s bilverkstäder servar och reparerar alla bilmärken och bilmodeller. Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte, bromsbyte, strålkastarbyte och byte av avgassystem till stora reparationer. Här på webbplatsen bokar du själv in vilken tid du vill lämna din bil för service. Vi ger dig ett fast pris på både stor och liten bilservice. Välkommen!

 

Auktoriserad återförsäljare av Stihl & Stiga

 

Vi är återförsäljare av två kvalitetsmärken inom skog- och trädgårdsmaskiner, Stihl och Stiga. Vi erbjuder allt från traktorer, gräsklippare, motorsågar, röjsågar till robotgräsklippare i Henån. Man kan säga allt för trädgård och skog  både för professionell användning och privat hushåll.  

Boka-tid-BDS-Henån

Kontakta oss

Välkommen att boka tid genom att ringa eller kom förbi vår verkstad och butik. Välkommen!

 

 0304-303 68

Kontakta oss

Bilverkstad

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete.

Läs mer om våra tjänster

Stihl - Butik & Service

Service eller fixa trädgården med STIHL. Vi har produkterna, testvinnarna, nyheterna och inspirationen för att du ska lyckas med gräsmattan, häcken och mycket mer.

Läs mer Stihl

Stiga - Butik & Service

Service eller upptäck hela utbudet av STIGAs produkter för trädgården: traktorer, gräsklippare, motorsågar, och robotgräsklippare, både för professionell användning och privat hushåll

Läs mer Stiga

Ekliden 425, HENÅN, Västra Götalands Län 473 96

mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

info@ekliden.nu

Eklidens Motorservice  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Eklidens Motorservice aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Eklidens Motorservice.