Om Ekliden

BDS-Kortet

Vi på Ekliden är en märkesoberoende verkstad för bilar. transportbilar, Skogs- & Trädgårdsmaskiner och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service och få priset direkt. Välkommen in till oss – Vi tar hand om din bil , transportbil, din gräsklippare , motorsåg, din moped och mc, ja allt med motor.

 

Låt oss som BDS bilverkstad ta hand om bilen

Vi som BDS:s bilverkstad servar och reparerar alla bilmärken och bilmodeller. Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte, bromsbyte, strålkastarbyte och byte av avgassystem till stora reparationer. Här på webbplatsen bokar du själv in vilken tid du vill lämna din bil för service. Vi ger dig ett fast pris på både stor och liten bilservice. Välkommen!

 

Auktoriserad återförsäljare av Stihl & Stiga

 

Ekliden är återförsäljare av två kvalitetsmärken inom skog- och trädgårdsmaskiner, Stihl och Stiga, men servar alla fabrikat. Vi erbjuder allt från traktorer, gräsklippare, motorsågar, röjsågar till robotgräsklippare i Henån. Man kan säga allt för trädgård och skog  både för professionell användning och privat hushåll.  

Boka-verkstadstid på Henån / Orust

Kontakta oss

Välkommen att boka tid genom att ringa eller kom förbi vår verkstad och butik. Välkommen!

 

 0304-303 68

Prisförfrågan bilverkstad

Bilverkstad Henån

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete.

Till vår bilverkstad

Stihl - Butik & Service

Service eller fixa trädgården med STIHL. Vi har produkterna, testvinnarna, nyheterna och inspirationen för att du ska lyckas med gräsmattan, häcken och mycket mer.

Läs mer Stihl

Stiga - Butik & Service

Service eller upptäck hela utbudet av STIGAs produkter för trädgården: traktorer, gräsklippare, motorsågar, och robotgräsklippare, både för professionell användning och privat hushåll

Läs mer Stiga

Behöver du hjälp med din bil eller maskin?

Ring 0304 - 303 68 eller boka online - Vi förstår motorerr. Erfaren verkstad. Reparationer till fast pris på en verkstad i Henån