BDS Bilservice i Henån på Orust

Originalservice enligt intervall eller servicelampan på din bil med stämpel i serviceboken. För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du lämnar din bil hos oss. Därför ser vi till att servicen alltid utförs av välutbildad och erfaren personal. För att vår personal ska lyckas använder vi alltid verktyg och specialverktyg som är nödvändiga. Originalprodukter eller motsvarande kvalite används alltid. Du som har en nyare bil kan serva den hos oss med bibehållen nybilsgaranti.

 

Alltid ett års servicegaranti

När du lämnar in din bil för originalservice hos oss, kan du alltid räkna med vår servicegaranti. Vi garanterar att de åtgärder vi utför följer serviceprotokollet och genomförs på ett fackmannamässigt sätt. Om det skulle uppstå något problem under garantiperioden, åtgärdar vi felet helt kostnadsfritt. Dessutom erbjuder vi dig en lånebil så att du kan fortsätta din vardag med minimal störning.

 

Boka service för alla årsmodeller. Servicen utförs med hjälp av våra certifierade servicetekniker här på Eklidens & BDS. Vi är här för att assistera dig med din bil och erbjuder service för olika bilmärken, inklusive Volvo, Saab, BMW, Ford, Audi, VW, Toyota, Skoda med mera. Vår verkstad ligger på Orust, nära Tjörn, Torp och Stenungsund.

Boka tid för ditt fordon

Här kan du beräkna pris och boka tid hos oss. Vi är en auktoriserad BDS bilverkstad. 

0304-30368 Prisförfrågan bilverkstad

Bilservice i Henån - Eklidens

Service - Standard

Servicen innehåller bland annat byte av:

  • Avtappningsplugg + packning
  • Kupefilter
  • Oljefilter
  • Motorolja
  • Bromsvätska

Offererad service är baserad på normala serviceintervall och att bilens tidigare servicehistorik är komplett.

Oljebyte och översyn

Arbetet innehåller byte av:

  • Oljefilter
  • Motorolja
  • Kontroll av vad som i övrigt behöver åtgärdas på din bil

Detta är endast ett oljebyte och en undersökning och ger inte en stämpel i boken. 

Orginalservice

På Eklidens Motorservice följer vi din bilfabrikants rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll. Vi ser till att  din bil och utrustning får den bästa service efter bilens aktuella serviceintervall enligt km.

Nybilsgaranti

Du som har en nyare bil kan serva den hos oss med bibehållen nybilsgaranti.

Kvalitetsprodukter - Orginal reservdelar

Vi servar och reparerar alla bilmärken och monterar kvalitetsprodukter från välkända varumärken på din bil. Våra produkter motsvarar minst biltillverkarens egna högt ställda kravspecifikationer på originaldelar. Vi har många gemensamma leverantörer av bildelar som bilindustrin själv.

Vi utför service och reparationer på ett fackmannamässigt sätt och helt enligt biltillverkarens krav, allt för att du ska känna dig trygg.

Behöver du hjälp med din bil?

Ring 0304 - 303 68 eller boka online - Vi förstår bilar. Erfaren bilverkstad. Bileparationer till fast pris på en bilverkstad i Henån