Montera extraljus Henån / Orust

 Välj högkvalitativa extraljus och LED-rampar som förbättrar sikten och synligheten avsevärt!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund

Extraljus eller LED-ramp inkl. montering i Henån - Ekliden

Förbättra er bilupplevelse med extraljus och LED-rampar från BDS Bilverkstad Henån

Säkerheten på vägarna är av högsta betydelse, och en korrekt belysning spelar en avgörande roll i detta avseende. Vi erbjuder högkvalitativa extraljus och LED-rampar som markant förbättrar sikt och synlighet, särskilt under ogynnsamma väderförhållanden och på mörka vägar. Genom att öka er synlighet minskar ni avsevärt risken för olyckor och bidrar till en ökad säkerhet för er själva och övriga trafikanter. Vårt sortiment av extraljus är anpassningsbart för olika förhållanden, och våra erfarna tekniker garanterar korrekt installation och optimal prestanda. Ta det viktiga steget mot en ökad säkerhet med BDS Bilverkstad Henån redan idag. Vi är här för att göra er bilupplevelse säkrare och behagligare.

Montering av Extraljus

Ett mångsidigt ljusalternativ för oss som kör på varierande vägtyper, från små landsvägar till långdistanskörning på motorvägar. Genom att upprätthålla hög IP-klassning säkerställer vi extraljusets tålighet mot externa påfrestningar såsom fukt, extrema temperaturväxlingar och damm. Vi strävar efter att erbjuda pålitliga ljuslösningar som möter de krav och utmaningar som uppstår under olika väg- och väderförhållanden.

Montering av LED-ramp

Vi presenterar extraljuset Lazer LED ST8 Evolution för de som söker ett kraftfullt ljusflöde. Denna LED-ramp har ett imponerande långt strålmönster som ger ett flöde på 8 272 lumen och en imponerande räckvidd på nästan 400 meter med en styrka på 1 lux. Ljusrampen är utrustad med åtta LED-lampor och en robust polykarbonatlins som effektivt skyddar mot repor och yttre påverkan. Vi strävar efter att erbjuda högpresterande ljuslösningar som möter kraven för dem som söker ett kraftfullt och pålitligt extraljus.

Arbetsbelysning LED

Genom att placera ljuset högt och riktat nedåt säkerställer vi minimal störning. Vi rekommenderar också att alltid använda minst två lampor för att undvika skuggning av ljuset med kroppen. Om du önskar komplettera med ytterligare ljus, utgör en pannlampa ett utmärkt alternativ. Vi strävar efter att ge praktiska råd för att optimera ljusets effekt och samtidigt erbjuda flexibla alternativ för att möta olika belysningsbehov.

Kontakta oss idag : 0304-303 68