Bilverkstad nära Uddevalla - Ekliden

Ekliden är en pålitlig bilverkstad nära Uddevalla. Vi erbjuder professionell bilservice och reparation till ett förmånligt pris i en trevlig atmosfär. Med erfarna bilmekaniker nära Uddevalla och vår passion för fordon säkerställer vi att din bil får bästa möjliga service och omsorg. Vi är en märkesoberoende bilverkstad och hjälper dig med din bil vid problem eller serviceintervaller, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Här kan du beräkna pris och boka tid hos oss. Vi är en auktoriserad BDS bilverkstad. För prisförfrågan och gratis offert

Såhär gör du för att kontakta vår bilverkstad nära Uddevalla. Ring 0304 - 303 68 eller boka online alla dagar i veckan. Välkomna till Ekliden.

Kontakta Ekliden nära Uddevalla

Vi är en Auktoriserade STIHL & Stiga återförsäljare/verstad och en märkesoberoende BDS bil- och transportbilsverkstad och hjälper dig med reparationer och service på bilar, transportbilar, Skogs- & Trädgårdsmaskiner, släp, ATV och mopeder. Alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service via formulären och få priset inom kort. Välkommen in till oss – Vi tar hand om fordon eller maskin. 

Prisförfrågan bilverkstad Boka tid för service/ rep skogs- & trädgårdsmaskiner

Ekliden

Bilverkstad nära Uddevalla

Vägbeskrivning

Telefon: 0304-30368

undefined

Servicerådgivare & butikschef Ewa på Ekliden

Öppettider

Måndag 08:00 - 17:00

Tisdag 08:00 - 17:00

Onsdag 08:00 - 17:00

Torsdag 08:00 - 17:00

Fredag 08:00 - 17:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Skicka gärna en fråga eller fundering

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Eklidens Motorservice att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.