Auktoriserad återförsäljare av STIHL & STIGA

Välkomna till vår butik i Henån. Vi är återförsäljare av två kvalitetsmärken inom skog- och trädgårdsmaskiner, Stihl och Stiga. Vi erbjuder allt från traktorer, gräsklippare, motorsågar, röjsågar till robotgräsklippare i Henån. Man kan säga allt för trädgård och skog  både för professionell användning och privat hushåll.  Vi utför även service på era maksiner, är det något som inte fungerar som det ska eller har gått sönder, kontakta oss. Hos oss hittar du oxå reservdelar & tillbehör till Stihl & Stiga. Vi kan oxå beställa för övriga fabrikat såsom Husqvarna ,Bosch ,Gardena , Klippo mfl.

Service & reparation

Vi säkrar utrustning efter behov och ser till att du alltid kan vara förberedd och göra ett bra jobb både på jobbet och hemmavid.

Skicka en bokningsförfrågan

Vårt utbud av Sthil

Service eller fixa trädgården med STIHL. Vi har produkterna, testvinnarna, nyheterna och inspirationen för att du ska lyckas med gräsmattan, häcken och mycket mer.

Vårt utbud av Stiga

Service eller upptäck hela utbudet av STIGAs produkter för trädgården: traktorer, gräsklippare, motorsågar, och robotgräsklippare, både för professionell användning och privat hushåll

TRÄDGÅRDSMASKINFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag under våra öppettider.