Köp en robotgräsklippare / automower

En självgående robotgräsklippare från Stihl eller Stiga passar alla med en gräsmatta! Fördelarna är många. Du slipper göra det tunga jobbet själv och din gräsmatta uppskattar den nya maskinen. Du kan låta den klippa så ofta det behövs och du slipper kratta och gödsla gräset lika ofta för det sköter robotgräsklipparen. Tack vare att gräset klipps ofta och bara lite varje gång så kommer inte mossa att trivas i mattan. Finklippt och mossfri gräsmatta som resultat! 

Nyhet! Robotklippar Service och förvaring vinten 20/21

Vi säkrar utrustning efter behov och ser till att du alltid kan vara förberedd och göra ett bra jobb både på jobbet och hemmavid. Boka service/förvaring.

Boka Service & Reparation

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare. 

Ekliden 425, HENÅN, Västra Götalands Län 473 96

mån - fre: 08:00 - 17:00

lör - sön: stängt

info@ekliden.nu

Eklidens Motorservice  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Eklidens Motorservice aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Eklidens Motorservice.