Köp en robotgräsklippare / automower

En självgående robotgräsklippare från Stihl eller Stiga passar alla med en gräsmatta! Fördelarna är många. Du slipper göra det tunga jobbet själv och din gräsmatta uppskattar den nya maskinen. Du kan låta den klippa så ofta det behövs och du slipper kratta och gödsla gräset lika ofta för det sköter robotgräsklipparen. Tack vare att gräset klipps ofta och bara lite varje gång så kommer inte mossa att trivas i mattan. Finklippt och mossfri gräsmatta som resultat! 

Nyhet! Robotklippar Service och förvaring vinten 20/21

Vi säkrar utrustning efter behov och ser till att du alltid kan vara förberedd och göra ett bra jobb både på jobbet och hemmavid. Boka service/förvaring.

Boka Service & Reparation

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare. 

FRÅGA OM ROBOTGRÄSKLIPPARE? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag under våra öppettider.